VALPAR


Planerade kullar..

Kerri x Åke---


Att köpa valp från oss


Vi vill alltid träffa intressenter innan vi väljer ut vilka familjer vi vill sälja valp till. Detta är främst för att vi önskar det bästa för våra valpar men vi vill också känna ett förtroende för våra valpköpare - vilket vi även anser är minst lika viktigt att valpköpare känner för oss.


Vi förväntar oss av våra valpköpare att de är medvetna om vilket ansvar de tar sig an med tanke på val av ras, att de tar hand om valpen med både kärlek och fostran. Vi förväntar oss också att våra valpköpare röntgar samt gör BPH (beteende- och personlighetsbeskrivning hund) med hunden vid passande ålder. Såklart tycker vi det är bra att du aktiverar din hund men vi har inga krav på utställning eller tävling på annat sätt.


När du köper valp från oss levereras den enligt SKK's regler, dvs valpen levereras tidigast vid 8 veckors ålder och den har då;


  • Stamtavla
  • Chippats
  • Vaccinerats
  • Avmaskats


Valpen får också med sig ett valppaket med foder, leksak och filt, utöver det är den dolda fel-försäkrad samt enskilt försäkrad i Folksam.

Hos oss får valpen växa upp med katter, hästar, höns och kor. Vi socialiserar så ofta det går genom besök här hemma och åka bil ibland.

Varje sommar försöker vi ordna kennelträff med olika aktiviteter, hittills har vi haft dagar med inoff-utställning, bph, viltspår.---


Tidigare kullar..

Mumintrollen

Fartygen

Månarna

TomaternaCopyright © All Rights Reserved